Despre mine

Bine ați venit pe acest site, unde puteți găsi răspunsuri la întrebările dumneavoastră prin intermediul etalării cărților de Tarot, analizei astrologice și consultanței Feng Shui.

Numele meu este Cristina Reit și, dacă ați ajuns aici, înseamnă că destinul a vrut să vă ajut să găsiți soluții la frământările dumneavoastră. Vă pot ghida pe calea rezolvării problemelor sau vă pot arăta greșelile pe care le faceți și cum le puteți corecta.

Povestea mea? Acum 30 de ani, am avut o experiență de moarte clinică, după care am descoperit că am dobândit abilitatea de a dezvălui viitorul. De atunci, am încercat să ajut pe oricine a avut nevoie de mine. În acea perioadă, am început să explorez și astrologia, iar de mai bine de 15 ani, urmez principiile Feng Shui, o disciplină pe care am învățat-o de la marea maestră internațională Lillian Too, în Malaezia.

În misiunea mea de a-i ajuta pe cei care îmi solicită ajutorul, aplic aceste principii Feng Shui, alături de toate cunoștințele acumulate de-a lungul timpului.

Astăzi, la 53 de ani, am o familie împlinită și conduc o afacere de succes. Sunt pasionată de ezoterism, paranormal, astrologie, Tarot, magie, hipnoză, dar și de noua medicină germanică. Îmi place să explorez necunoscutul și să învăț cât mai multe, de aceea unul dintre mentorii mei este Osho.

Cunoașterea înseamnă împlinire; a cunoaște este a fi. – OSHO

Prin intermediul acestui site, doresc să ajung la oamenii care nu pot veni la mine, fie din diasporă, fie din România.